Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Drumband oefent stevig

Wat parkeren betreft in Woerden is het bij het station huilen met de pet op. Aan de zuidzijde staat het parkeerterrein altijd vol met auto’s Aan de noordzijde geen kip, nou ja nauwelijks auto’s te zien. En zo gaat het al enkele jaren. Reden? Op zuid parkeer je gratis en voor niets, want gemeente en op noord moet je betalen.Het parkeerterrein staat leeg. Dus een geweldige plek om voor nop te oefenen met Fanfare of Drumband.

Vanmorgen was de Drumband actief bezig ter voorbereiding van het concours in Klundert.  De toevallig langsfietsende fotograaf kon enkele plaatjes schieten van de generale repetitie.

Toen op naar Klundert. Daar werd een eerste prijs behaald met 83 punten. Dat viel instructeur Hennie de Rouw enigszins tegen. Na het optreden had hij 85 punten in gedachten. Een kleine teleurstelling dus. Hennie: “De video hebben we teruggezien en dat zag er volgens ons best goed uit. Niet perfect, maar zeker niet zo slecht als het cijfer op het juryrapport doet vermoeden”.

Met het concours voor ogen wordt er fanatiek geoefend
Dirk kent de kneepjes van het vak als geen ander

 

Vroeg uit de veren, maar Sjors is er bij. Hulde!

 

Ernst en spanning zijn van de gezichten te lezen. Voor zo'n belangrijk concours kan een stoot adrenaline echt geen kwaad