Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Speeldozen in Nieuwegein

De sponsor van de jasjes waarmee de Speeldozen zich tooien heeft een marktkraam. Hij stelde het op prijs als zijn club, de Speeldozen dus, eens zouden komen spelen op de markt waarop hij met zijn kraam zijn boterham, verdient. Vadaag was het dus zo ver. De Speeldozen reisden af naar Nieuwegein. Daar stond Jaap Verwei, onze sponsor dus, met zijn textielkraam op de markt bij City Plaza. Even werd nog gevreesd dat het feest niet door zou gaan. De dag ervoor was er  een stroomstoring die Nieuwegein als gevolg van blikseminslag trof. Tweederde van de gemeente zat zonder stroom. Maar de problemen waren vandaag voorbij. De tram reed weer en de winkels konden weer open, de markt draaide  als ene tierelier en de Speeldozen speelden als vanouds. Enthousiast en volkomen muzikaal verantwoord.

Behoorlijk wat belangstelling, gevulde koeken bij de vleet, een patatje en lekkere koffie met tussendoor een goed stukje muziek. Dat was Nieuwegein, City Plaze op 23 juni 2012. Het publiek genot zichtbaar. De Speeldozen niet minder. Zeker toen zij gingen haringhappen. Een even goedgeefse als hartelijke Volendammer vergastte de Speeldozen daarop.

Sandra, Anne, Laurens, Rens, Meindert, Ton, Ruud, Joost, Harrie, Cor, Jaap en Wim hadden een geslaagde dag daar in het Nieuwegeinse.

 

Zie filmpje Speeldozen in Nieuwegein op de markt

Speeldozen op Haagstede bij City Plaza Nieuwegein 23.06.12

ZoK2rQ1N0Wg