Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

[update] Excelsior te gast bij RPLFm

Zaterdag 2 juni jl. waren Harrie Banken en Wim van Geelen te gast bij de lokale omroep RPLFm. Harrie en Wim kregen in interviewvorm vragen voorgelegd over de vereniging, de leden, de toekomstverwachtingen, hun zorgen , hun verwachtingen en natuurlijk ook over de PROMS.

Graag had de interviewer wat willen horen over de activiteiten die Excelsior gaat ontplooien ter gelegenheid van het 110-jarig bestaan van volgend jaar. Maar helaas, daar is nog vrij weinig over bekend. Dat geldt niet natuurlijk over de 16e editie van de PROMS volgend jaar op 16 maart in sporthal Snellerpoort. Door de medewerking van Martin Mans en twee van zijn koren belooft dit een heel speciale jubileumeditie te worden. Omdat het interview te kort was om daar veel over te kunnen zeggen, verwijzen we geinteresseerden daarom door naar de Promspagina op deze website (onder Orkest).

De interviews werden afgewisseld met muziekfragmenten en één daarvan was een live opname van het nummer ‘This is my life’ uitgevoerd door Excelsior op de PROMS van 2010 met als solist de Woerdense zangeres Martine Zuidam.

Hieronder nog twee foto’s die genomen zijn tijdens het interview in de RPLFM studio.

Wim van Geelen (secretaris) en Harrie Banken (muziekcommissie) van Excelsior tijdens het RPLFM interview op 2 juni.
Maarten Verduijn (Radio RPLFM) en Wim van Geelen (Excelsior).