Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Excelsior in Het Klooster – dinsdag 5 juni

In het kader van de landelijke Week van de Amateurkunst hebben het Cultuurplatform en Kunstencentrum Het Klooster lokale instellingen uitgenodigd om zich te presenteren op het ‘enige professioneel uitgeruste podium binnen de gemeente’; het podium van Het Klooster.

Het fanfare-orkest van Excelsior zal dit doen op dinsdagavond 5 juni en brengt onder leiding van dirigent Hans van Hees een populair programma. Die avond zijn ook slagwerkgroep Opgetrommeld en Vrouwenkoor Ludiek te beluisteren. Alle voorstellingen beginnen om 19:30 uur en kaarten a 6 Euro zijn te reserveren via www.kloosterwoerden.nl.

Excelsior heeft zowel binnen Het Klooster als ook daarbuiten een oproep geplaatst waarin muzikanten worden uitgedaagd om via een play-in twee stukken met het orkest mee te spelen. Aanmelden daarvoor kan nog tot op 29 mei. Gegadigden moeten zich die avond uiterlijk om 19:45 uur met hun instrument melden in het verenigingsgebouw De Speeldoos (Singel 45), zodat beide werken die avond nog even goed gerepeteerd kunnen worden. Vervolgens kunnen de muziekstukken mee naar huis genomen worden, zodat er in de laatste week voor het optreden thuis ook nog op gestudeerd kan worden. De oproep is vooral bedoeld voor ervaren muzikanten die aan een dergelijke korte voorbereiding voldoende hebben en die het leuk vinden om eens een kijkje in de keuken van Excelsior te nemen. Men zal ervaren dat een optreden met dit orkest en deze dirigent een ware belevenis is. Deelname is geheel vrijblijvend en zonder kosten.