Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Paasbingo bij Excelsior

Heeft Nederland voor Pasen de traditie van de Mattheus Passion, Excelsior heeft haar Paasbingo.

Zaterdag, de laatste dag van maart,was het weer zo ver. Een afgeladen prijzengalerij, waarvoor dank, dank, dank aan de sponsors, bingomaster Dirk Schippers, het bar-en keukenpersoneel in de gedaante van de familie Wisseloo en een even jeugdig ogende als vriendelijke ober in de persoon van Rens den Hollander. Zie daar de ingrediënten voor een geslaagde avond. De ruim 50 man/vrouw publek had het opperbest naar het zin. Vooral als men, na het bingo roepen, de streng doch rechtvaardig  controlerende Dirk was gepasseerd om een prijs in ontvangst te nemen. Uniek: niemand ging zonder prijs naar huis. Wat helaas wel weer gold voor deze verslaggever en fotograaf.

Voor meer foto,’s de link

31Mrt2012