Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Foto’s 15e Promsconcert

Fotograaf Chris Schippers mag bijna als ‘huisfotograaf’ van Excelsior worden aangemerkt. Hij was dit jaar ook weer present op ons 15e Promsconcert en legde de vele optredens op vakkundige wijze vast op de gevoelige plaat. Zijn fotomateriaal geeft een mooi beeld van de afwisseling in zang, dans en muziek en wie ogen tekort is gekomen tijdens deze avond die kan nog er nog eens rustig voor gaan zitten om door dit artistieke materiaal heen te bladeren. Via bijgaande link is het zelfs mogelijk de fraaiste exemplaren direct te bestellen.

De toegift ‘We are the world’ met alle dansers en zangers op het podium. Op de achtergrond het orkest van Excelsior.