Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

KNEX Kerstconcert op Wintermarkt 2011 te Zegveld

Voor de tweede keer op rij heeft het gelegenheidsorkest KNEX opgetreden in de Milandhof te Zegveld. KNEX bestaat uit leden van de fanfares KNA uit Zegveld en Excelsior uit Woerden en stond op zaterdag 10 december onder leiding van dirigent Andries Faber. Het programma bestond volledig uit gezellige kerstmuziek, zoals When a child is born, Feliz Navidad en Santa Claus is comin’ to town.

De Milandhof was helemaal omgetoverd tot een sfeervol Winterwonderlandschap, met vele kraampjes waar allerlei waren voor de kerstdagen te koop werden aangeboden. Het winkelend publiek kon op een centraal ’terrasje’ even heerlijk uitrusten van het shoppen en onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers naar hartelust genieten van de muziek van KNEX. Ook de muzikanten hebben weer genoten van dit leuke optreden.

Beeldmateriaal is ter beschikking gesteld door Ciska Klooster (waarvoor dank) en tenslotte is aan dit bericht een audio-impressie van het concert toegevoegd in de vorm van de opname van A Swinkling Christmas.

Hoornist Rens den Hollander laat zich niet van de wijs brengen.
Sopraan saxen, bariton sectie en paukenist in beeld
Dirigent Andries Faber genoot zichtbaar van de volle bak.

 

Close-up van de bugel-sectie met Renate, Ruud en Marc op de voorgrond.
Slagwerkers Andre en Meindert in actie

A Swinkling Christmas_2_101211