Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Techniek Driedaagse in Woerden met leden van Excelsior

Leerlingen van de laatste klassen van de basisschool en de eerste klassen van het VMBO warm maken voor een technisch vak: dat is het doel van de Woerdense Techniek Driedaagse. Nu al weer voor de derde keer georganiseerd. De bedrijfshal van Bébouw/Midreth aan de Edisonweg biedt onderdak aan dit educatieve spektakel.

De eerste dag was vandaag, dinsdag 8 november en de laatste dag is dan donderdag  de 10e

Tal van Woerdense bedrijven  hadden een stand; De in grote getale aanwezige jongens en meisjes konden daarin naar hartenlust lassen, banden plakken, metselen, timmeren, voegen, loodgieteren enz. enz.

Excelsior was ook vertegenwoordigd en wel door Cees Wisseloo en zoon André. Zij lieten de leerlingen zien hoe je een uurtje metselt en zij brachten hen ook de grondbeginselen van het voegen bij.

Op muzikaal gebied was Excelsior niet vertegenwoordigd. Na de openingstoespraak van Hans Schmidt, die zich liet vergezellen door wethouder Jeugd, Loes Ypma van Progressief Woerden,  werd het muzikale gedeelte verzorgd door Shantykoor Bravour. Ook uit Woerden.

Volgens een bericht in het AD/GH van woensdag de 9e blijken metselen en het bakken van chips het populairst bij de scholieren.De Wisseloo’s hebben dus veel eer van hun werk!

André met zijn stagiaires

André aan de slag op de Manifestatie