Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Beursvloer Woerden weer uitermate succesvol

Al weer voor de derde keer werd de Beurvloer georganiseerd. De Beurs is een ontmoeting tussen vertegenwoordigers van het Woerdens bedrijfseven en van Woerdense niet-commerciële instellingen. Het gaat er echt aan toe als op de echte beurs op het Damrak in Amsterdam.  Loven en bieden en tot elkaar proberen te komen. Het bedrijfsleven heeft wat te bieden, maar de instellingen ook.

Neem Excelsior. Op de beurs vertegenwoordigd door bestuurssecretaris Wim van Geelen en administrateur Kees Batelaan. Excelsior heeft behoefte aan een firma die licht en geluid kan verzorgen op de PROMS en Excelsior biedt muziek aan. Dat kan door het fanfareorkest te laten musiceren, de Drumband of de Speeldozen te laten optreden.

Vindt men elkaar op de Beursvloer dan ontstaat er een match, zichtbaar gemaakt door het opspelden van een wuppy op de schouders.

Twee keer lukte het Excelsior om een match te maken. Kees slaagde erin René den Daas te strikken voor het verzorgen van licht en geluid bij de komende PROMS en Wim deed zaken met Alex Kok van Woerden TV. In ruil voor extra propaganda voor de jubileum PROMS in 2013 als Excelsior 110 jaar bestaat. Woerden TV zal dan een aantal TV programma’s over de voorbereidingen om tot die PROMS te komen èn over de uitvoering ervan verzorgen. Tegenprestatie: optreden van de Speeldozen op het eerstkomende bedrijfsfeestje.

Handtekeningen werden gezet onder de overeenkomst, die aan het slot van de Beursvloer, gehouden in de Volvo-garage, door notaris Jacquet van het goedkeuringsstempel werd voorzien.

In de overeenkomst met Woerden TV schatte Alex Kok desgevraagd de inbreng van zijn bedrijf voor de Excelsior PROMS op € 500. Zie de link van TV Woerden Beursvloer op Woerden TV

 

De Beursvloer werd geopend door wethouder Loes Ypma van Progressief Woerden
Kees Batelaan in onderhandeling met René den Daas over licht en geluid bij de PROMS
Kees in gesprek met directeur Alex le Mat van Het Klooster
Alex Kok van Woerden TV ondertekent het contract
Het resultaat van de contractondertekening door René den Daas was een wuppy op de schouder van Kees