Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Als de weerlicht naar het Kerkplein

Woerden bruist en dat betekent dat er ook activiteiten moeten zijn of georganiseerd worden om Woerden bruisend te krijgen. Muziek is een middel om Woerden te laten bruisen.

Als de Speeldozen hun instrumenten hebben gepakt en door het centrum van Woerden lopen dan gebeurt het.

Zaterdag 17 september was het weer zo ver. Een aantal winkeliers had hutje bij mudje gedaan en had de Speeldozen gecontracteerd. Spelen in de Voorstraat en Rijnstraat en op het Kerkplein was de opdracht.  Dat deden de Speeldozen dus en dat met overgave. Het winkelend publiek vond het prachtig.

Om 15.00 uur die middag werd de Weerlicht Fotomanifestatie 2011 geopend door D66 wethouder van binnenstadszaken, Bob Duindam.

Daar moeten we bij zijn dachten de Speeldozen en zij waren er bij.

Voor de organisatoren van de fototentoonstelling “Woerden in zwaar weer”  was dat een aangename verrassing. Want het publiek stroomde toe. Een deel kwam voor de muziek, maar pakte ook de opening mee.

Onder de veelbelovende titel ‘Woerden in zwaar weer’, spreekt het  Fotocollectief Weerlicht opnieuw tot de verbeelding met een opmerkelijke fototentoonstelling op en rond het Kerkplein van Woerden.

Vanaf zaterdag 17 september 2011 is twee weken lang de fotografische interpretatie te zien door 11 Woerdense fotografen, waaronder 4 leerlingen van het Kalsbeek College te Woerden.

Het kan geen kwaad  om nog even de fotografen te noemen  die exposeren. Dat zijn: Aart Sliedrecht  – Corrie de Kruif  –  Hans van Ommeren  –  Harald Lakerveld  –  Jan van Wijk  –  Luuk Huiskes  –  Margo van der Vooren  –  Fijalyn de With  –  Lennart de Knikker  –  Ramona Nouse  –  Ronald ter Telgte

Vlak voordat Bob Duindam van Weerlicht-voorzitter Aart Sliedrecht het woord kreeg speelden de Speeldozen hun hit “schatje mag ik je foto”. Heel toepasselijk dus.

De foto’s bij dit nieuwitem zijn gemaakt door Aart Sliedrecht, waarvoor onze dank. Zie de link Weerlicht Fotomanifestatie