Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Muzikanten van Excelsior bereiden bruidspaar warm welkom.

Vrijdag 12 augustus was voor  de secretaris van Excelsior Woerden  Wim van Geelen, een dag die hij niet snel meer zal vergeten

Zijn dochter, Annechristine, trouwde op die dag met John Quinlivan. Het paar woont al enige tijd samen in Dublin en heeft een dochtertje van net 1 jaar.

Na de huwelijksplechtigheid in het oude Stadhuis van Woerden, overigens geleid door haar vader die  als gemeenteraadslid voor die gelegenheid ook bijzonder ambtenaar van de Burgerlijke Stand  was,  stonden thuis aan de Utrechtsestraatweg een achttal leden van Excelsior klaar om het bruidspaar muzikaal welkom te heten.

Dat gebeurde natuurlijk met “daar komt de bruid” van Mendelssohn, de Fanfare van oud Excelsiordirigent Frans Klein en met het koraal “Crown him with many crowns”.

Wim kon het niet laten zijn trombone ook binnen op te halen en mee te spelen met Harrie, Menno, Lourens, Jaap, Cor, Anne, Ton en Kees.

 

Het bruidspaar, de beide families, de buren, toevallige voorbijgangers en Cees Wisseloo, die op een afstandje stond mee te kijken en te luisteren vonden het schitterend.

 

Marleen Banken maakte van het optreden een paar leuke foto’s en filmpjes.

Bruidsmars van Mendelssohn

Laatste deel bruidsmars van Mendelssohn

Fanfare van Frans Klein