Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Badderen aan het slot van de Woerdense vakantieweek: de Jeugdmaskerade

 

De 58 ste Vakantieweek mag wat de belangstelling betreft geslaagd zijn. Mooi weer is het jammer genoeg niet geweest, maar zoals één van de organisatoren opmerkte: “as het regede en het regende nogal vaak, gebeurde dat op momenten dat er weinig bezoekers op het veld waren”.

Het thema van dit jaar voor de jaarlijkse verkleedoptocht was “naar het strand”. Badderen dus. Het stelletje ongeregeld dat Excelsior één keer per jaar tijdens de Jeugdmaskerade is, was dan ook heel herkenbaar in badkledij gekleed. Met voorop Dirk Schippers als tambour-maître voorzien van een forse strandparaplu.

Wat de tocht extra bijzonder maakte was dat Excelsior in de Voorstraat front maakte om een serenade te geven voor de dochter van Excelsiorsecretaris en –trombonist, Wim van Geelen, wiens dochter de dag ervoor trouwde. Haar man is Iers en er stonden ook heel wat Ieren naar de optocht te kijken. Ze wisten niet wat ze hoorden en zagen. Dat hadden ze nog nooit meegemaakt.

National Emblem

Graf Waldersee

Saint Triphon

Van de optocht is een heel leuke film gemaakt door Herman Banken, zie de link Slotmanifestatie Woerdense Vakantieweek: de Jeugdmaskerade

Onze vaste fotograaf Reinier Wemerman zorgde weer voor een fiks aantal leuke foto’s, zie ze op de link

Einde 58ste Woerdense Vakantieweek: de Jeugdmaskerade