Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Uit de iets minder oude doos: optreden tijdens de Open Monumentendagen 2010

Het is al oud nieuws, maar toch ook weer actueel. Want op zaterdag 10 september a.s. gaat Excelsior een optreden verzorgen op het plein binnen in Het Kasteel ter gelegenheid van de Monumentendagen.

Verleden jaar was het van hetzelfde laken één pak. Ook toen stond Excelsior daar en wel op 11 september 2010. Voor Hans van Hees was het zijn eerste openbare optreden als dirigent en hij deed het met verve.

Twee bijzondere gasten. Eerst Erelid Joop Kriege, die naar achteraf bleek voor het laatst in zijn leven een optreden van Excelsior meemaakte. Van begin tot het eind maakte hij in zijn scootmobiel het optreden mee en hij genoot.

Van genieten was bij de tweede gast, of gasten moet ik eigenlijk zeggen, weinig sprake. Het echt (?)paar Verburg. Gerda, oud minister van Landbouw en toen Kamerlid moest met haar partner bij een happening in Het Kasteel zijn. Op de heen- en de terugweg daar naartoe moesten zij zich langs de muzikanten wringen. Even blijven staan was er echter niet bij. Kennelijk houdt het paar meer van andere muziek. De plaatjes zijn echter wel heel bijzonder, want Gerda laat zich zelden samen met haar partner op de foto zetten. Wat dat betreft zijn het heuse collectors items.

 

Voor de foto’s de volgende link: Optreden op 11 september 2010 op de Open Monumentendagen