Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Familiedag Excelsior op 25 juni 2011

Zaterdag 25 juni jl. begon het al vroeg op die Familiedag.  Om 05.30 uur, ja het is echt waar, om half zes ’smorgens ving de Familiedag aan. Met koffie in het clubhuis “De Speeldoos”  om wakker te worden.

Een half uurtje later togen wakkere gasten naar de Lange Linschoten, bij het monument, om te gaan vissen. In de regen, want jammer, jammer, jammer. Worden er in Woerden twee festiviteiten georganiseerd, naast de Familiedag ook het Straattheaterfestival en dan is het regen dat de klok slaat. Jammer, jammer, voor het vele werk dat in het organiseren van deze happenings is gestoken door vrijwilligers.  De dag erna en zeker de maandag erop zou het heel mooi weer worden. Maar daar hadden de organisatoren van de Familiedag (met Dirk Schippers voorop) en het Straattheaterfestival helaas niks aan.

Toch werd het, in ieder geval,bij Excelsior nog gezellig en ook bij het Straattheaterfestival werd het in de loop van de middag nog redelijk druk.

De fietspuzzeltocht ging echter niet door. Dirk daarover:  “nee helaas. Je moet iets aantekenen op papier en dat is al na 5 minuten zeiknat. Dus afgelasten maar die hap, jammer”.

Het voetballen in het Brediusbos ging wel door en dat was een succes. De vier teams spelden stuk voor stuk alsof het im de Champions League ging. Minpuntje was alleen dat scheidsrechter RonVink wel erg veel gele kaarten uitdeelde en niet bij elke gele kaart scherp op het netvlies had waarom die kaart nu uit de achterzak was getrokken. Of was het een act?

Maar er gebeurde meer op deze Familiedag. De drie B’s. De Boerinn, Barbecuen en de Bonte Avond. Alle drie kwamen zij voorbij en alle drie waren zij  een succes, zoals ook uit de fotoreportage van Astrid Vink blijkt.

De Familiedag: een traditie die volgend jaar en de jaren daarop moet worden voortgezet!

Zie fotorapportage 1 Familiedag Excelsior

Familiedag Excelsior, de Boerinn, barbecuen en de bonte avond