Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Video en foto’s 14e Promsconcert

Op ons 14e Promsconcert hadden we niet alleen twee mannen met videocamera’s in de zaal, maar ook twee fotografen. Van de video-opnamen hebben we al een voorproefje gegeven door middel van de compilatie in het vorige bericht op deze pagina. Momenteel wordt op professionele wijze de laatste hand gelegd aan de montage van alle beelden en daarbij wordt ook het geluidsspoor waar nodig geoptimaliseerd met de aparte geluidsopname. Op termijn zullen via deze website DVD’s te bestellen zijn met de complete opname van het concert. Een echte aanrader en een mooie herinnering aan een Top(2000)avond!

Fotograaf Heilet van Vugt heeft inmiddels ook haar deel van de foto’s beschikbaar gesteld en deze zullen binnenkort in webformaat op onze website te bezichtigen zijn. Als extra service heeft zij ook geregeld dat deze foto’s op hoge resolutie te bestellen zijn via deze link. Je kunt een demo van de foto bekijken, kiest uit welke foto’s je wilt ontvangen en na het invullen van de benodigde gegevens krijg je ze heel handig thuisgestuurd.

De foto’s van Chris Schippers zullen op termijn eveneens op onze website te bezichtigen zijn.