Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Goede kritieken op 14e Promsconcert Excelsior

Klokslag 20:00 uur klonk de grote gong die het nummer Conquest of Paradise inluidde. De stoelen in de Woerdense ‘Ahoy-hal’ (sportzaal Snellerpoort) waren op dat moment allemaal al bezet en het nog steeds binnenstromende publiek moest dus uitwijken naar de tribune op de 1e etage. Maar daar was het zicht op de ‘concertzaal’ en het grote podium zeker zo mooi. De aankleding van de zaal was alleen al een genot voor het oog; met ballonpilaren in de kleuren van het Top 2000 logo (rood en wit) en bijpassende decoratie in de planten en het bloemetje op tafel. Het spektakel dat door orkest, koor, combo, dansers en solisten in een vlot tempo op het podium werd opgevoerd bracht het publiek echter nog veel meer in vervoering. Excelsior is er duidelijk weer in geslaagd een topavond te organiseren en kreeg veel goede kritieken van het enthousiaste publiek over de aansprekende programmering en de prachtige technische uitwerking door de vele artiesten.

Hierbij enkele foto’s om een eerste indruk te geven aan de mensen die al dit moois hebben moeten missen. Binnenkort zal van dit 14e Promsconcert een fotoalbum op onze fotopagina worden opgenomen met foto’s van de Woerdense fotograaf Heilet van Vugt

Er is inmiddels ook een mooie compilatie van het concert op youtube geplaatst. Deze is ook te vinden via de link: http://www.youtube.com/watch?v=e9s763Wojkk&hd=1