Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Foto’s generale 14e Promsconcert Excelsior

Hieronder enkele impressies van de laatste gezamenlijke repetitie die alle deelnemers aan het 14e Promsconcert zondagmiddag 13 maart hadden bij danscentrum Delicious. Van 13:30 uur tot ca 17:30 uur werd er enthousiast gerepeteerd en zijn de laatste puntjes op de i gezet. De focus lag natuurlijk op een geraffineerde samenwerking tussen de dansgroepen, het koor, de muzikanten en de 6 solisten. De danspasjes, de teksten en de noten moeten inmiddels bij iedereen wel zitten, maar dan is er nog steeds een staaltje vakmanschap nodig om al deze facetten van kunst en cultuur tot één mooi geheel samen te smelten. Maar daarvoor heeft Excelsior dan ook een vakman in huis gehaald (zie het vorige bericht op deze site).

Dirigent Hans van Hees was na afloop dik tevreden over de prestaties van de artiesten en hij ziet het 14e Promsconcert daarom met veel vertrouwen tegemoet. Nog een paar dagen om de laatste voorbereidingen te treffen en dan zijn Excelsior en haar gastartiesten er klaar voor om het publiek een veelzijdige en vooral onderhoudende avond vol muziek, dans en zang voor te schotelen. Met nummers uit de Top 2000, die bij jong en oud bekend in de oren zullen klinken.

Mocht u nog geen kaartjes hebben, ga dan snel nog even langs Friendly’s Cafetaria (Plantsoen 2) of bel naar Kees Batelaan (416542). Lukt dit niet, kom dan zaterdag 19 maart op tijd naar sporthal Snellerpoort aan de Steinhagenseweg 3b in Woerden en koop een kaartje bij de kassa. Want zo’n uniek evenement wil je toch niet missen?