Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Eerste optreden van KNEX

Ter gelegenheid van twee kerstconcerten, één in Zegveld op 11 december en één in Woerden op 18 december, hebben KNA uit Zegveld en Excelsior uit Woerden de koppen bij elkaar gestoken. Aan beide zijden waren op deze dagen te weinig muzikanten beschikbaar, maar gezamenlijk bleken alle secties goed bezet. Na kort overleg met besturen, dirigenten en muzikanten werd unaniem besloten om deze twee concerten gezamenlijk op te treden.

Het gelegenheidsorkest trad op onder de naam KNEX; een samenvoeging van de eerste twee letters van beide muziekverenigingen, maar bovendien ook speelgoed waarbij men van kleine onderdelen fantastische bouwwerken kan maken. En zo voelde deze samenwerking ook voor de orkestleden. Met zo’n compleet orkest is het fijn muziek maken en dat was ook te merken aan de waardering van het publiek. Dit zou dus wel eens een jaarlijkse traditie kunnen gaan worden.

Hieronder enkele impressies van het optreden van KNEX op 11 december in de Milandhof te Zegveld. Geluidsfragmenten van dit concert zijn te beluisteren op www.kna.zegveld.net