Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Activiteiten voor Excelsior jeugd

Zaterdag 18 september

Excelsior is niet alleen muzikaal actief, maar organiseert ook leuke uitjes voor haar jeugd.
Zo is de jeugd op zaterdag 18 september met z’n allen gaan zwemmen in Nieuwegein en hebben ze na afloop leuke spelletjes gedaan en heerlijk gegeten. Iedereen ging dan ook moe naar huis na een zeer geslaagde middag.

Inmiddels is de ledencommissie zich alweer aan het voorbereiden voor de volgende jeugdactiviteit; de komst van Sinterklaas en zijn Pieten naar ons clubgebouw De Speeldoos. Het leerlingenorkest zal daar zorgen voor een bijpassende muzikale noot en het pas gestarte blokfluitklasje zal voor het eerst een klein optreden verzorgen.