Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Inspirerende Mij Ang Chen drijvende kracht achter rolstoeldansers op 12e Promsconcert

De ruim 30 jaar bestaande rolstoeldansclub De Swingende Wielen Woerden staat sinds 12 jaar onder de bezielende leiding van SRN instructeur Mij Ang Chen. Zij neemt met haar duo’s en combi’s regelmatig met veel succes deel aan nationale en internationale kampioenschappen. Zo zal er op 2e paasdag in Cuyk worden deelgenomen aan de World Cup.

Binnenkort zal zij ook op TV te zien zijn bij de Internationale Eenheid is Kracht Awardshow (zie www.eenheidiskracht.nl). Tijdens deze show, die in de week van 20-28 maart wordt uitgezonden vanuit de Cruise Terminal Rotterdam, maakt zij als enige rolstoeldanser deel uit van een 6 koppige dansgroep.

Verder geeft deze energieke instructeur ook workshops in Spanje, Portugal en Slovenië en haalt ze diverse buitenlandse rolstoeldansers naar Nederland tijdens de dansweek ‘Een waaier van dans’, die zij in augustus in De Lutte organiseert.

Tenslotte geeft Mij Ang ook freestyle lessen in Houten en organiseert ze op 20 juni in De Sluis te Woerden een freestyle wedstrijd.

Tijdens het Promsconcert zullen De Swingende Wielen Woerden op muziek van Excelsior een paso doble, cha cha cha, samba en enkele freestyle dansen demonstreren.

Mij Ang Chen (links op foto) en enkele van haar dansers tijdens een danswedstrijd.
rolstoeldansers