Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

12e Promsconcert Excelsior ‘Dance Party’ op 21 maart 2009

De voorbereidingen voor het 12e Promsconcert zijn in volle gang. Met alle dansmuziek die Excelsior op het programma heeft staan en met de vele dansers die op deze avond acte de présence zullen geven, moet het een ware Dance Party worden. Dance Party is ook de titel van één van de stukken die het fanfare-orkest zal spelen en waarop de majorettes een mooie show aan het voorbereiden zijn. Daarnaast zullen demonstraties verzorgd worden door danscentrum Delicious, de Ierse dansgroep Lóchán, de rolstoeldansers De Swingende Wielen Woerden en een ervaren wedstrijddanspaar. Ook het publiek zal de kans krijgen een dansje te maken op de speciaal voor deze avond geprepareerde dansvloer.

Tijdens de ‘after party’ kunnen dansers, muzikanten en publiek nog even gezellig napraten en genieten van een optreden van de Woerdense band General Lee.

Het Promsconcert vindt plaats op zaterdag 21 maart 2009 in Sportcentrum Snellerpoort. Aanvang 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Toegang 7.50 Euro (voorverkoop bij Friendly’s cafetaria vanaf begin maart voor 5 Euro).