Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Drumband Excelsior kampioen

Tijdens de 3e Nederlandse Kampioenswedstrijd voor marssecties van de overkoepelende muziekbonden, op 26 april gehouden in Barneveld, is de drumband van fanfarekorps Excelsior, met lof der jury, Nederlands Kampioen Marcherende Drumbands geworden!

Vorig jaar werd de drumband, met een verschil van 0,1 punt, tweede, nu werd met in totaal 90 punten, een verschil van 2 punten ten opzichte van concurrent Sint Johannes en Sint Clemens uit Merkelbeek, de titel in de wacht gesleept. De nummer 3 behaalde 83 punten.

Onder leiding van instructeur Hennie de Rouw en tamboer-maître Dirk Schippers, werden de nummers Saint Patrick en Drumtechnics gespeeld. Bij thuiskomst werden felicitaties van Burgemeester Hans Schmidt in ontvangst genomen.

Meer informatie op de site van de drumband: www.drumbandexcelsior.nl