Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

Mooie punten behaald op het concours in Oude Tonge

Afgelopen zaterdag 13 oktober zijn we met de minirettes en majorettes op wedstrijd geweest in Oude Tonge. Om 9 uur vertrok de bus vanaf de Speeldoos. Want de minirettes waren om 12:00 uur aan de beurt om hun Piet Piraat show aan de jury en het talrijke publiek te laten zien. In de bus werden de haren mooi ingevlochten en de strandballen die tijdens de show worden gebruikt opgeblazen.

Even na tienen kwamen we bij sporthal Grutterswei aan en konden de minirettes hun piratenpakken aantrekken. Om 12 uur was het dan zover. De meisjes kwamen uit in de Jeugd 2 basisklasse sectie B. Dit betekent dat ze naast de baton ook andere attributen gebruiken. De opmars ging harstikke goed en toen kwam de show! Geweldig om al die piraatjes te zien en een leuke show op te zien voeren. Ook de juryleden vonden de show mooi en ze kregen 74.93 punten voor dit optreden wat een 2e prijs betekent. In mei waren de meisjes naar een festival geweest waar ze 70.05 punten behaalden dus ze zijn zeker een stuk vooruit gegaan! Super goed!!! Meisjes ik ben in iedergeval trots op jullie en hopelijk blijven jullie zo enthousiast!

’s Middags was het senior team sectie A aan de beurt. Dit is een groep die uit negen meiden bestaat en een show heeft om de filmmuziek van Tarzan. Ook deze show ging heel goed. Het ging mooi gelijk en de meiden zagen er prachtig uit! De juryleden waren over deze show heel enthousiast en ze haalde maar liefst 83.70 punten wat een 1e prijs betekende en het is het hoogste wat de meiden ooit hebben gehaald op een concours. Helaas tellen op een concours de drops (wanneer de baton op de grond valt) mee anders hadden ze ruim 85 punten gehaald wat promotie betekent! Meiden op jullie ben ik ook erg trots en ik hoop dat dit jullie motiveert keihard door te trainen en de puntjes op de i te zetten!

’s Avonds iets na achten waren we weer terug bij de Speeldoos na een leuke en spannende dag! Met een prachtig resultaat!