Repetities

Onderdeel Tijdstip
Drumband ma 19.00 uur
Orkest di 20.00 uur
Drumbandleerlingen wo 19.00 uur
Majorettes do 18:30 uur
Orkestleerlingen vr 15.30 uur

Contactgegevens

Fanfarecorps Excelsior Woerden
KVK-nummer: 40464480

Clubgebouw “De Speeldoos”:
3442AL Woerden
Singel 45a
tel.:0348-418770
secretariaat@excelsior-woerden.nl

De Speeldozen de HEMA in

De Speeldozen waren er al vroeg bij op de Koeiemart van 2007. Om half acht was het verzamelen geblazen bij de familie Wisseloo aan de Rembrandtlaan. Na volgegoten te zijn met koffie vertrokken de muzikanten naar de stad. Voorstraat, Rijnstraat, Kerkplein, Wagenstraat. Overal waar maar publiek was werd er gespeeld. Rond negen uur trok het gezelschap naar de HEMA. Daar vertoonde de Speeldozen haar kunsten en wel op de roltrap. Het publiek stond met open monden te luisteren. Kon er geen genoeg van krijgen, maar de Speeldozen wel. Hen trok de koffie met bijlage, geserveerd in de lunchroom op de eerste etage. Bereikbaar met de roltrap.